Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.urbanpharmacy.gr είναι η διαδικτυακή προέκταση του φαρμακείου Συστεγασμένα Φαρμακεία Ειρήνη Αποστολίδου- Ευφροσύνη Τσικουριάδου Ο.Ε. που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ και 40 χρόνια το φυσικό μας κατάστημα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς με αξιοπιστία και συνέπεια, αρχές που θα διατηρήσουμε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η ομάδα του φαρμακείου μας έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον καθένα χωριστά από εσάς και να πετύχει την άμεση και άρτια εξυπηρέτησή σας.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων ομορφιάς. Σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία της ομάδας μας θα υπάρχει σίγουρα ένα προϊόν για τη δική σας ανάγκη.

Καλώς Ήρθατε, Καλή Περιήγηση!!!

Η ομάδα του Urbanpharmacy.gr

Προσοχή: Οι τιμές του φυσικού μας καταστήματος είναι ίδιες με του urbanpharmacy.gr, διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις. Συνεπώς οι online τιμές ισχύουν μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Add to cart
Μετάβαση στο περιεχόμενο